Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Vyhrajte vstupenky na koncert jazzmana Štěpána Markoviče!

Největší jazzový club v Praze Jazz Time bude hostit jednoho z nejvýraznějších českých jazzových saxofonistů, který spolupracoval například s Ray Charlesem či Lizou Minneli. Nelze nezmínit jazzmanovu desku ze společného koncertu s Billem Clintonem. O hojném počtu aktivit tuzemského jazzového guru jsme již naše čtenáře informovali ve článku Rok jazzmana Štěpána Markoviče.

Posluchači v clubu Jazz Time zažijí kvalitní jazzový Jam Session Štěpána Markoviče a jeho hostů. "Pan Markovič se na koncert v Jazz Time velice těší, návštěvníci akce si jistě přijdou na své. Pražský Jazz Time vnímá jako svůj domovský club a velmi rád se sem vrací." uvedl jazzmanův manager Vladimír Lachout.

Štěpán Markovič v clubu Jazz Time (který se nachází pár kroků od Václavského náměstí) vystupoval již několikrát; představil zde třeba svůj funky/jazzový projekt s kapelou Gulo Čar Rhytm. Velmi úspěšně dopadl i zdejší koncert Markoviče se zpěvačkou a herečkou Chantal Poullain.
Štěpán Markovič v clubu Jazz Time
"Koncert Štěpána Markoviče připravujeme na pátek 24. února 2012 od 21 hodin. Rozhodně to bude moc příjemný Jam Session s maximální energií v hudbě i na samotném pódiu. Jazzofilové by si neměli koncert nechat uniknout." podotknul Lachout.

Pražský club Jazz Time (Krakovská 19, Praha 1) v sobě skrývá dokonce dvě patra živé hudby. V horní části, v níž je restaurace, si mohou návštěvníci pochutnat na balkánských specialitách za doprovodu živé hudby (bez vstupného). Samotný club, ve kterém se odehraje Jam Session Štěpána Markoviče, se nachází ve spodní části (vstup 200 Kč, pořadatel nabízí slevy pro studenty). Prostor clubu patří k vyhledávaným pražským zákoutí jazzových muzikantů tuzemské i zahraniční scény. Jeho prostředí přináší intimní atmosféru, nechybí příjemné komorní posezení ani bar pro občerstvení hostů.

Vyhrajte 2 vstupenky na koncert Štěpána Markoviče v clubu Jazz Time Praha (24.2.2012)! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Saxofonista Štěpán Markovič pořádá letní jazzové večery v podhradí kterého významného hradu?

a) Karlštejn
b) Pražský hrad
c) Konopiště

Odpovědi zasílejte do půlnoci 23. 2. 2012 prostřednictvím tohoto formuláře. Ve hře je celkem 10 vstupenek na exkluzivní koncert! Nezapomeňte uvést své kontaktní údaje. V případě výhry vám bude zaslán e-mailem oficiální voucher Jazz Agency, kterým bude umožněn vstup na akci.

(PR článek)

Štítky:

Diskuse o článku Vyhrajte vstupenky na koncert jazzmana Štěpána Markoviče!



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku