Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Další důkaz úpadku Německa: Arriva Východní Čechy

Německo jde do kytek.

Jako by se Němci přežrali blahobytu, jako by je přestalo bavit být lídry Evropy, jako by už nechtěli být seriózní a pragmatičtí.

Angela Merkelová zřejmě přešla na zobání pochybného matroše. Z respektované a nesesaditelné vůdkyně se téměř přes noc stala ubohou figurkou, která nemá odvahu k napravení svých chyb.

Volkswagen klesl eticky na úplné dno. Jeho šéfové podvedli miliony lidí. Místo kriminálu si po opuštění lukrativních postů užívají bohatství. Jasný důkaz toho, že Němci ztratili schopnost sebereflexe.

Arriva Východní Čechy: Ubohost

V tomto kontextu se nemůžu příliš divit našim autobusovým eskapádám.

Cestovali jsme totiž s manželkou se společností Arriva Východní Čechy, kterou vlastní Deutsche Bahn.

Ráno před sedmou měl spoj půlhodinové zpoždění. Řidič se omlouval, musel dlouze objíždět dopravní nehodu.

Pochopitelné.

Nepochopitelné je, co se dělo kolem 16:00.

V poledne již bylo místo nehody průjezdné. Přesto autobus, který měl odjíždět 15:35, do 16:25 nedorazil. Pak šla manželka na vlak.

Co se pravděpodobně stalo? Dispečeři v tom nechali řidiče vyválet. Nijak je nepodpořili, proto se zpoždění táhlo celým dnem.

Když manželka marně čekala, navštívil jsem web společnosti Arriva Východní Čechy. Naivně jsem doufal, že se dozvím, jak na tom spoj je. V sekci Aktuality jsem si místo toho početl o mikulášské besídce a dni otevřených dveří.

Ještě před čtvrtou odpolední jsem zavolal na infolinku. Ohledně autobusů to nikdo nezvedal. Vybral jsem tedy jinou volbu, abych mluvil aspoň s někým. Paní nic nevěděla, sdělila mi jiné číslo. Tam opět nikdo.

Arriva Východní Čechy smrdí od hlavy

Tohle už není chyba několika jednotlivců jako u zážitku popisovaného v článku O prolhaném autobusákovi a připosraném studentíkovi.

Tady jde o řetězení chyb. O systémové selhání. Šéfové společnosti Deutsche Bahn nejsou schopni uřídit svou českou dceru. Neumí obsadit vedoucí posty alespoň průměrnými manažery.

Další důkaz úpadku Německa.

Také Vás zajímá:
Peciválova zpověď - Necpu se, kde mě nechtějí
České národní zájmy? Odpověď je přece jasná

Štítky: , ,

Diskuse o článku Další důkaz úpadku Německa: Arriva Východní Čechy



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku