Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Fašismus tu nechceme!

Směřujeme k fašismu pro 21. století.

Ekonomika je řízena centrálně. Nikoli státem, ale hrstkou nejbohatších, kteří se často se státem úspěšně propojují. Našli jsme společného nepřítele: Arabáče a další čmoudy, kteří by rádi do Evropy. Omezujeme svobody. Kdo nezapadá mezi většinu, je podezřelý.

Uprchlíci jako vhodná záminka

Doporučuji oprášit znalost neskutečného románu 1984.

Za televizi dosaďte chytré telefony a tablety. Velkého bratra nahraďte korporacemi, které ovládají Internet. Drahé životní nezbytnosti (bydlení, energie...) nás nutí pracovat víc a jinde, než chceme. Teroristické útoky nahánějí strach.

Přituhuje, stát musí své občany více chránit. Imigranti neprojdou. Pro jistotu budeme víc kontrolovat všechny. Co kdyby někoho z Čechů napadlo přidat se k tzv. Islámskému státu?

I země, kde je svoboda vynášena vysoko na piedestal, zavádějí represe proti těm, kdo se odlišují třeba jen jiným oblečením.

U nás si Chovanec zatím vystačí se zabavováním trávy na hudebních festivalech a zvýšenou ostrahou frekventovaných míst v hlavním městě (samopaly musí být vidět, terorista se lekne, nezaútočí).

Po ovládnutí ekonomiky a toku informací potřebovali mocní posílit bezpečnostní složky. Uprchlická vlna jim k tomu zajistila potlesk veřejnosti.

Aspoň trochu zdravého rozumu!

Je naprosto normální a v pořádku říct: Vás tady nechceme.

Je naprosto normální a v pořádku, když jsou v rámci svobodné společnosti, kde se všichni respekují, povoleny nejrůznější názory bez toho, aby byli lidé k sobě nepřátelští.

Je naprosto normální a v pořádku, když se může každý oblékat, jak chce, věřit, v co chce, číst, co chce.

Uprchlíci by rádi do Evropy. Vy byste z takového bordelu, v jakém žijí, nechtěli do Evropy? Ať každý stát sám rozhodne, jak se k nim postaví.

Není sebemenší důvod nenávidět je. Kriminalita, kterou imigranti v EU páchají (včetně teroristických útoků), je naprosto zanedbatelná v porovnání se zločinností, kterou mají na svědomí rodilí Evropané.

Není sebemenší důvod, proč zvyšovat buzeraci lidí. Kriminalita v ČR dlouhodobě klesá.

Není sebemenší důvod, proč nás připravovat o svobodu. Kromě toho, že svoboda vadí několika fašounům a několika multimiliardářům, kteří mají superobří ego. Individualismus nezapadá do jejich vize člověka jako poslušného pracovního nástroje.

Kam dál?
V ČR je korupce na úrovni Namíbie a Bahrajnu = Blábol
Matrix AB: Babiš není idiot, jen špatný herec

Štítky:

Diskuse o článku Fašismus tu nechceme!



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku