Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

7x Monty Pythonův létající cirkus z YouTube

Ze seriózního popisku na Wikipedii by mohl člověk získat dojem, že jsou to pěkně nudní chlapíci. Posuďte sami: "Monty Python je britská komediální skupina založená v roce 1969. Jejich komediální seriál pro televizní síť BBC nazvaný Monty Python's Flying Circus (Monty Pythonův létající cirkus) se vysílal 4 sezóny v letech 1969-1974 a má celkem 45 dílů. Tento seriál se skládal z jednotlivých skečů, ale existují i díly pojaté jako jeden příběh. Všichni členové ho společně psali a pravidelně hráli většinu rolí (včetně ženských). Jména členů skupiny v abecedním pořadí: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones a Michael Palin."

Nadčasový Monty Pythonův létající cirkus


Tolik Wikipedie. Já mám Monty Pythony moc rád, jsou nadčasoví, neberou si servítky a přestože místy parodují dobové televizní pořady a filmy, člověk se zasměje, i když je nezná. Obrovská hustota vtipů, suchý anglický humor, místy tak absurdní skeče, že víc to snad nejde + originální animované spojováky.

And now something completely different :)













A jako bonus legendární píseň z filmu Monty Pythonův Život Briana




Nestačila Vám tato porce britských skečů? Podívejte se na nejlepší kousky od vypečené dvojky Hale a Pace. Jsou hustí, drsní, tlustí a mají naprosto šílený smysl pro humor.

Štítky: ,

Diskuse o článku 7x Monty Pythonův létající cirkus z YouTube



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku