Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Jak lidi legálně oškubat o prachy a jak zbohatnout

Obvykle se v podobných textech nic konkrétního nedozvíte, jen obecné kecy a kontakt pro bližší informace. To není případ tohoto článku. Poradíme Vám, jak zbohatnout nejen legálně, ale i relativně bezpracně, rychle, bez velkých investic a rizik. Řiďte se našimi radami a úspěch je zaručen.

1) Využívejte stáří a bezmoc

Přestárlí lidé jsou také zákazníci. Způsobilost k právním úkonům (většinou) mají, tak proč jim nenabídnout nějaké skvělé produkty za super cenu?

Kvalita zde není důležitá. Soustřeďte se na zboží s nízkými pořizovacími náklady, čím větší šunt, tím vyšší může být Vaše marže. Mohou to být například CD či DVD s pokleslou produkcí (coververze), nádobí, elektronika, matrace nebo cokoli, o čem se dá říci, že to prospívá zdraví.

Naplno využijte agresivních prodejních technik, choďte k lidem do domů, vozte je na zájezdy. Dostaňte je do tísně, vzbuďte dojem, že udělají obrovskou chybu, nekoupí-li Vaše zboží právě teď. Buďte tvrdí, zlomit 85 letou stařenku k nákupu je jistě snazší než ukecat vysokoškoláka v plné síle, proto se nevzdávejte se a učte se ze svých chyb. Úspěch přijde.

2) Využívejte neštěstí lidí

Nešťastní lidé, kterým se zhroutil život nebo trpí vážnou nemocí, jsou ideální cílovou skupinou. Jsou ochotni udělat cokoli a uvěřit jakýmkoli blábolům, dodáte-li jim naději. Naděje je zde klíčovým pojmem.

Nabídněte alternativu. Velmi často je příčinou zoufalství těchto lidí to, že klasické postupy (medicína) selhávají, případně nejsou natolik účinné, aby zbavily utrpení. Proto je zde náchylnost k netradičním řešením či tajemnu.

Pár konkrétních tipů:
- prodávejte zaručeně účinné bylinky či jiná "léčiva",
- vykládejte karty (věštěte z kávové sedliny, z ruky atp.), jak můžete vidět v TV pořadu "Volejte věštce" či slyšet v podobných rozhlasových šou, zvládne to každý,
- zařiďte si léčitelskou praxi, vymyslete si vlastní mystiku (smíchejte, co kde najdete) a dejte zákazníkům to, co v nemocnicích nemají: lidský přístup,
- nabízejte jakékoli předměty, které by mohly působit dojmem, že pomohou, přehánějte a lžete (jde o prachy).

Neúspěchy svalujte na všechny ostatní, úspěchy si přivlastňujte. Pokud vytrváte, po určitém čase vznikne skupinka lidí, kterým jste "pomohli". Využijte je k reklamě a jste za vodou dlouhodobě.

3) Využívejte naivitu mládí

Absolventi SŠ případně VOŠ, kteří chtějí rychle zbohatnout, Vám mohou pomoci k pěkným penězům. Jsou nezkušení, chtěli by všechno hned, mají tah na branku. Každý z nich má spoustu kamarádů, známých, příbuzných.

Vyberte si seriózně vypadající produkt od známé firmy, který lidé znají z TV reklam a je v něj obecná důvěra. Například stavební spoření, penzijní připojištění nebo povinné ručení. Dohoukejte mlaďochy, přesvědčte je, že během krátké doby mohou vydělávat měsíčně statisíce. Samozřejmou nutností je Váš patřičně reprezentativní vzhled a prostory. Nezištně je zaškolte, školení zdarma, předražené ubytování a stravu ve spřáteleném hotelu si pochopitelně musí holoubci zaplatit. A pak je vyšlete do terénu. Výše zmiňovaní lidé z okolí daného naivky často chtějí mladému pomoct, proto je zde při uzavírání smluv velká úspěšnost. Jakmile je tento zásobník známých vyčerpán, úspěšnost klesá a Vaše ovečka odchází. Vám zůstávají tučné provize.

Podobný postup lze úspěšně použít také třeba při obchodování s nemovitostmi. Opět zde bude stádo "zobáků" s vidinou velkých peněz lovit ve svých vodách. Využijte jejich kontakty, pak je odkopněte. Navíc: třeba narazíte na podobné dravce, jako jste Vy a budete moci rozjet kšefty ve velkém.

Závěrem

Spousta lidí se takto živí, mají rodiny, domy, auta, jsou společensky uznávaní. Přidejte se k nim. Budete úspěšní a bohatí. Navíc se po smrti (jako bonus) usmažíte v pekle.

Přečtěte si také článek o manažerské etice v ČR.
Podnikatel Chudík na prodejním zájezdu pro důchodce.
Stránky komiksu Vesnička

Štítky: ,

Diskuse o článku Jak lidi legálně oškubat o prachy a jak zbohatnout

Anonymous Anonymní:

Chi chi, to je hezky napsané, a v mnoha případech se ani nedá mluvit o nadsázce...

 
Blogger dr.ost:

Supr návod pro úspěchuchtivé pitomce!

 
Anonymous Anonymní:

Skvělý a výstižný text! Takto to opravdu funguje. Bohužel. Honza

 
Blogger kačka:

Přesné vystižení systémů podvodníků v ČR. Opravdu jsem se pobavila, ale je to buhužel realita.

 
Anonymous Anonymní:

tjn, viz treba parazit Provident a jeho nadherne vyhodne pujcky. Specializuji se na lidi v tisni a ty jeste potopi hloubeji diky nehoraznym urokum a nechutnym pokutam.

 
Anonymous Anonymní:

A viete ako sa bežne na ulici hovorí ľudom ktorý niesu kurvy ?
chudáci ...

Spoločnosť stojí za hovno a už len preto by mi nerobilo problém takto zarobiť a navyše sa smiať...

nanešťastie na to zatial nemám žalúdok :(

a v peklo neverím :)

 
Anonymous Anonymní:

neexistuje žiadne zbohatnutie bez úkoru na druhého...
takže moralistické keci môžu fakt zahriať len pri srdiečku alebo samých seba presviedčať že sme "dobrý" ...
Zarobiť treba na tom na kom sa dá...A ked nejde karta a zarobia na nás... tak smola... mali sme byť ostražitejší....
treba si uvedomiť že sme ľudia a nie zvery... mi lovíme mozgom... etika s tym nemá nič spoločné... človek z príncipu nemôže byť dobrý :) ... bohatý človek...
nehovorím o pracujúcich v továrni... to sú tý na ktorých úkor sa bohatne

 
Blogger Holden Caulfield:

Anonymní:

Nesouhlasím. Nebudu zde plácat argumenty na základě útržků z ekonomie, jež mi zůstaly v paměti. Jisté je, že Vaše přesvědčení "neexistuje žiadne zbohatnutie bez úkoru na druhého" neodpovídá současnému stavu poznání. Dostudujte si to.

 
Anonymous Anonymní:

smutne ale funguje to tady- ale asi i jinde ve svete jenze tam si na vas doslapnou tudiz vas to tam ani nenapadne jinak si vas urady podaj a za ramecek si to nedate.viz norsko.

 
Anonymous Anonymní:

Ahoj také bych moc rád zbohatnul a nejvíc mě se.. když je tohle všechno pravda a ještě víc že to samé je i ve vládě legálně a bez trestu.Jen nevím jak dlouho tahle veškerá zlodějina a lichva bude ještě trvat!!!!Všichni Ti co k penězum přišli nelegálně nebo podvodem si klidně podvádějí dál a mi co makáme to všechno pěkně zaplatíme!!! Oni se smějí a mi budem držet hubu a makat. Bohu žel.........

 
Anonymous Anonymní:

Když to my lidi dovolíme a nic s tím neděláme. Myslím tím s vládou a zákony, které toto legálně umožňují.

 
Blogger Unknown:

Boží mlyny melú isto ..,
a pochopil to aj Husák Gusto..?
Že,zadarmo dali rusom ..sústo?..


 


Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku