Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

HROM revival: Pocta legendárnímu časopisu

Vzpomínáte si na legendární časopis HROM? Suchý popisek z Katalogu vědecké knihovny v Olomouci nám o této tiskovině říká: "Časopis informací, zkušeností a zábavy. Materiály jsou připravovány ve spolupráci s redakcí Weekly World News (USA) a čerpány z různých domácích i zahraničních zdrojů." Skutečnost byla o trošku divočejší. V tomto plátku jste se mohli dočíst, že "Hitler žije v Argentině a je mu 110 let" nebo že "Vědci vyšlechtili voňavého skunka".

Ačkoli HROM již několik let česky nevychází, v cizině pořád žije a přináší články jako "Michael Jackson zfalšoval svou smrt" a "Herečka Megan Fox je muž" (včetně vousaté fotky). Mimochodem, fotomontáže byly v tomto plátku vždy naschvál roztomile neumělé.

Jako poctu HROMu, tomuto úžasnému periodiku, které si na nic nehrálo a zaručeně pobavilo nebo brouka do hlavy nasadilo, si dovoluji napsat tento článek plný zaručeně pravdivých informací.

V Kremlu pověsili Paroubka!

U příležitosti Dne Česko-ruského přátelství nechal ruský premiér Vladimir Putin v Kremlu pověsit fotografii Jiřího Paroubka. Vedoucí protokolu Pop Popovič Popič si HROMu postěžoval: "Musel jsem poslat na Sibiř 57 svých věrných podřízených, nebyli mi schopni dodat fotku, kde by Paroubek nebyl upocený, mastný nebo od vajíček. Ze zoufalství jsem hledal sám a zjistil, že takový snímek neexistuje."
Jiří Paroubek v Kremlu

Karel Gott vystupoval jako žena!

HROM přináší exkluzivně krátké němé video!

Karel Gott se v roce 1967 během svého působení v Las Vegas pokoušel mnohokrát dostat do televize. Neúspěšně. Touha potěšit širší americké publikum ho přivedla až k zoufalému kroku. Na casting do celostátní stanice PRC přišel v převlečení za ženu! Z objevu HROMu nemile překvapený mistr vzpomíná: "Díky mému hlasovému rozsahu nikdo nic nepoznal."
Karel Gott jako žena

Kam dál?
Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič

Montáže udělány pomocí služby Photofunia.com.

Štítky: ,

Diskuse o článku HROM revival: Pocta legendárnímu časopisu

Anonymous Anonymní:

Koupím týdeníky Hrom, pokud se někomu doma válí, tak já je beru. Udělám pak scany, a hodim to na net..cenu nabídněte děkujíí doubleflip(zavináč)seznam(tečka)cz

 
Anonymous Anonymní:

Ahoj, koupím staré časopisy Hrom. Je to pro mě vzpomínka na dospívání. Díky.
Nabídky můžete psát na pistalka1974@seznam.cz

 


Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku