Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Pozvánka na jazzový večírek u Karla Rodena

Na statku a zámečku Karla Rodena v obci Skrýšov se posledního září uskuteční exkluzivní koncert. Zřejmě nejúspěšnější a nejznámější současný český herec společně s předním jazzmanem Štěpánem Markovičem připravili jazzový večírek s názvem Podzimní jazzový večer u Karla Rodena.

"Karla Rodena a Štěpána Markoviče spojuje nejen dlouholeté přátelství, ale i velká láska k jazzové hudbě. Minulý měsíc například oba umělci podpořili svou účastí nový jihočeský festival South Bohemia JazzFest; společně také před dvěma lety otevírali největší pražský jazzový klub Jazz Time..." prozradil producent koncertu a šéf Jazz Agency Vladimír Lachout.

Areál Rodenova statku se otevře veřejnosti v 18. hodin. Na volném prostranství bude mimo dobu hlavního koncertu hrát kapela složená z mladých nadějných studentů konzervatoře, tzv. Markko Band. Návštěvníci akce jistě ocení i občerstvení v podobě argentinské steakové show Timyho Barrery či ochutnávku dobrých vín. Prostor hlavního koncertu doplní i malá výstava fotografa Patricka Marka.

Hlavní koncert, který představuje Štěpána Markoviče a jeho hosty Balkan Dynasty, proběhne ve velké jízdárně Rodenova statku. Saxofonista Markovič, který hrál vedle řady tuzemských a světových osobností i s Ray Charlesem, Lizou Minneli či Billem Clintonem, se tak stane prvním muzikantem, který odstartuje projekt jazzových večírků, z nichž by se mohla zrodit každoroční tradice.

Omezený počet vstupenek na "Podzimní jazzový večer u Karla Rodena" je v prodeji výhradně v síti TicketPortal. Pro objednání stačí kliknout na obrázek:
Jazz u Rodena

Další informace nabízí oficiální prezentace www.jazzurodena.cz, ze které také pochází náhled, který vidíte výše.

Kam dál?
Majitel Jazz Agency Lachout.com: Americký sen v ČR

Štítky:

Diskuse o článku Pozvánka na jazzový večírek u Karla Rodena



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku