Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Lou Fanánek Hagen bez Tří sester: Videoklipy z YouTube

Lou Fanánek Hagen (ing. František Moravec) je velkou částí národa pokládán za tupého opilce. Většinou mu spílají ti, kteří mohou pouze snít o kariéře stavebního inženýra, punkového zpěváka, úspěšného podnikatele a mezi celebritami oblíbeného textaře. Ale tak už to u nás bývá, že lidé dosahující hovna mají spoustu výhrad k těm, co mají úspěch.

Lou Fanánek Hagen je znám především jako frontman skupiny Tři sestry. Z jeho dalších pěveckých výkonů utkvěl široké veřejnosti v paměti jen "Průša", neoficiálně prohlášený za český videoklip tisíciletí. Kritici oceňují především pravdivé herecké výkony, jemnou (skoro něžnou) ironii se kterou je zde zachyceno bolavé srdce mladíka Petra Průši a trest téměř apokalyptických rozměrů dopadající na neúměrně alkoholu holdující Růžu.

Méně se ví o dalších třech videoklipech, které zde uvádíme. "Ďábel" pocházející rovněž z prvního alba Hagen Baden si nekompromisně pohrává s dvojí morálkou některých křesťanů a ve znalcích probouzí stesk po časech, kdy Fanánek nejen bavil, ale i provokoval. Píseň "Co Vás zajímá" vznikla v rámci nepříliš podařené druhé desky skupiny Hagen Baden s názvem "Ahoj Kluci".

Lou Fanánek Hagen: Průša


Lou Fanánek Hagen: Ďábel


Lou Fanánek Hagen: Co Vás zajímá


Kam dál?
František Sahula: Ve stádu je vlk
František Sahula: Videoklipy z Youtube

Štítky: ,

Diskuse o článku Lou Fanánek Hagen bez Tří sester: Videoklipy z YouTube



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku