Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

7 nejvíc nedoceněných článků - Co neprávem zapadlo

Občas má člověk pocit, že napsal opravdovou perlu. Článek, který budou lidé číst se zatajeným dechem. Text, který budou milovat vyhledávače. A čas ukáže pravý opak. Návštěvnost nic moc, žádné komentáře v diskusi, ani jeden Like z Facebooku... Inu, nechal jsem se inspirovat nesmrtelným kutilem PhDr. Přemkem Podlahou, CSc. S tímto moudrem se dostal až na album Tří sester:

Já se občas vracím k tématům, o kterých jsme už v Receptáři hovořili. Není divu, každý se nemůže dívat na všechny pořady. Tak třeba paní Emílie Bezoušková z Veselého Žďáru určitě neviděla, když jsme před čtyřmi lety doporučovali zahrádkářům přišít kapsy na kolena pracovních kalhot a vkládat tam molitan, práce na kolenou se výrazně usnadní.

A rozhodl jsem se dát 7 neprávem opomíjeným stránkám druhou šanci.

STOP retardérům - Zakažme zpomalovací prahy!

Domníval jsem se, že retardéry otravují spoustu lidí. Jsou hlučné, vadí záchrankám, způsobují poškození aut...

Výbuchy násilí - Sklízíme, co jsme zaseli

Násilí a agresivita se v naší společnosti stupňují. Už i ministři vlády bez skrupulí fackují občany na ulici. Jaké jsou příčiny? Co s tím dělat?

Nespokojenost v kultuře - 21. století

Agape napsala velice zdařilý článek o tom, jak činí svit reklamního pozlátka život mnoha lidí nesnesitelným.

Jak předcházet domácímu násilí

Druhý text z tohoto výběru, který se zabývá násilím. Povinná četba pro všechny pipiny, které si urvou drsňáka a pak jsou překvapené, když dostanou na budku.

Simulátor rozlišení, rychlost načítání stránek, měření dostupnosti

Tři pomůcky, bez kterých se neobejde žádný provozovatel internetových stránek. Mnozí podobné nástroje ignorují. Potom se diví.

Pocta Marlene Dietrich

+JA+ složil poklonu jedné z nejpozoruhodnějších žen 20. století. Samozřejmě nechybí její nejslavnější píseň Sag mir, wo die Blumen sind.

Děti a smrt

Jako poslední musím zmínit text, který se týká smutného tématu. Je z této sedmičky bezesporu nejkvalitnější. Agape se zabývá tím, jak děti vnímají smrt a jak s nimi máme v případě úmrtí blízké osoby jednat.

Kam dál?
8 článků o tom, jak co dělat - Návody od Bacha po Vlacha

Štítky:

Diskuse o článku 7 nejvíc nedoceněných článků - Co neprávem zapadlo



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku