Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

8 článků o tom, jak co dělat - Návody od Bacha po Vlacha

Vzhledem k mottu stránek Zrcadlo.blogspot.com (citát od Alberta Camuse nahoře) si můžeme dovolit bez jakýchkoli výčitek radit. A také radíme. Variabilita návodů, které jsme v průběhu let publikovali, je na českém Internetu unikátní.

Abyste se mohli sami přesvědšit, připravil jsem pro Vás výběr 8 článků o tom, jak co dělat. Posuďte, zda obsahují přínosné informace.

Jak přeložit titulky pomocí Google překladače


Pro filmového fanouška, který neovládá cizí jazyky a neuspěje při hledání českých či slovenských titulků, je Google překladač nejlepší možnou volbou. Překládání titulků v sobě má několik zádrhelů, na které upozorňujeme.

Jak předcházet domácímu násilí

Kilo prevence vydá za tunu represe. Domácí násilí se v ČR bohužel řeší vždy, až někdo dostane (či opakovaně dostává) na budku. Šíření potřebných informací se nekoná možná proto, že trpíme přehnaným strachem z pravdivého pojmenování příčin tohoto jevu.

Jak vybrat bazén, údržba bazénu, bazénová chemie


Článek, který zase začíná být aktuální. Předsezónní slevy ani kola štěstí nedokáží to, co umí hic. Kromě toho, na co si dát pozor při výběru bazénu a jeho údržbě, se dočtete (mimo jiné) také o zazimování. Třeba Vás to zchladí :)

Jak pomoci Africe? Konečně přestat páchat dobro.

Bída v Africe není mediálně právě moc in. Nikomu se nechce poslouchat každý den ve zprávách, kolik dětí umírá na AIDS kvůli tomu, že jejich HIV pozitivní rodiče kvůli ježíškářům nepoužívali antikoncepci.

Jak na autostop, ztráty a nálezy

Zkušenosti s autostopem u nás i v zahraničí, vzpomínky na nejlepší a nejhorší svezení...

Jak se zbavit nezvané návštěvy

Návod pro ty, kteří se doposud nechali obtěžovat nezvanými návštěvami a nedovedli je včas zpacifikovat.

Jak lidi legálně oškubat o prachy a jak zbohatnout


Obvykle se v podobných textech nic konkrétního nedozvíte, jen obecné kecy a kontakt pro bližší informace. To není případ tohoto článku. Poradíme Vám, jak zbohatnout nejen legálně, ale i relativně bezpracně, rychle, bez velkých investic a rizik. Řiďte se našimi radami a úspěch je zaručen.

Jak pomoci Romům? Individuálním přístupem.

Z ministerského postu zmizela dryáčnická Džamila, zmizel také málovlasý Kocáb. S nimi ze zřetele našich volených zástupců zmizela romská problematika. Výše jmenovaným se musí přiznat velké plus za to, že jich bylo plné zpravodajství a díky tomu bylo více (často jen deklarované) snahy o zlepšení situace.

Štítky: ,

Diskuse o článku 8 článků o tom, jak co dělat - Návody od Bacha po Vlacha



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku