Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace

Vzpomínka na rok 2008: 10 nejčtenějších článků

Když jsem nedávno projížděl archív našich článků, všiml jsem si, že v přehledech těch nejčtenějších chybí rok 2008. A to je určitě škoda. V prvním roce existence stránek Zrcadlo.blogspot.com totiž vznikla velká spousta zajímavých textů, které neprávem zapadly.

Hodně prostoru jsme věnovali (konkrétně Agape) miniseriálu o lásce a příbuzným tématům, což se samozřejmě odráží i v tomto mém výběru.

Které články z roku 2008 si našly nejvíce čtenářů?

VŠ učitelé - co celé dny dělají?
Dávno před aférou na plzeňských právech jsem napsal: Z vysokých škol se staly fabriky, jejichž hlavním cílem je mít co nejvíc studentů, tj. co nejvíc peněz od státu. Kvalita a smysluplnost poskytovaného vzdělání nikoho nezajímá. Hlavně dohnat a předehnat EU v počtu VŠ vzdělaných lidí na 1000 obyvatel. Co se od té doby změnilo, posuďte sami.

Láska a erotika: Co je normální?
Odpověď na tuto otázku zajímala více než 1 500 lidí. Článek je zakončen předojemnou básní z pera českého génia Járy Cimrmana :)

Hale a Pace: Nejlepší kousky na Youtube
Pokud tyto dva výtečníky neznáte, určitě se podívejte a užijte si vrchovatou porci pravého britského humoru.

Jak jsem otvírala víno aneb Proč ženská potřebuje chlapa
Agape svou dobrodružnou cestu za dobrým mokem končí konstatováním: Je mi jasné, že kdybych měla zůstat single, musela bych si kupovat jen víno s odšroubovatelným zavíráním. A těch je na trhu zoufale málo!

Personální marketing
Možná Vám to bude připadat jako před 100 lety, ale než přišla tzv. hospodářská krize, měla spousta firem velký problém s nalezením odpovídajích zaměstnancům. Jó, to byly časy.

Svatba - Jak to vidí chlapi
Svatba. Téma, o kterém existují tisíce webových stránek. Některé více, jiné méně komerční, každopádně takřka všechny rozjásané a psané z pohledu žen. Jak vidíme tuto problematiku my, chlapi?

Láska a rozchody: Jak přežít rozchod
Text se zaměřuje na fenomén rozchodů z hlediska partnera opouštěného a následně i z hlediska partnera opouštějícího.

Proč právě ta a proč právě tenhle aneb 4 předpoklady atraktivity
Zde jsou rozebírány 4 nejdůležitější předpoklady přitažlivosti: Blízkost, podobnost, fyzická přitažlivost a vzájemnost pociťovaného.

Svatební zvyky a rituály: Jaký mají podtext?
Odvedení k oltáři, manželský slib, výměna prstýnků, změna jména, házení kytice, společné zametání pozůstatků rozbitého talíře a vzájemné krmení se se svázanýma rukama, svatební noc...

Tak trochu jako kretén
+JA+ v rámci retropovídky vzpomíná na bezstarostnou jízdu s Jawou 350, následný pobyt v kempu Psovec und Psowec a záhadné události, které se tam přihodily.

Kam dál?
10 nejčtenějších článků roku 2009

Štítky: , ,

Diskuse o článku Vzpomínka na rok 2008: 10 nejčtenějších článků



Tady může být Váš názor.

Poslat komentář




<<<  Zpět na titulní stránku